عضو شوراي شهر ساري خواستار نظارت بيشتر شورا بر پروژههاي شهرداري ساري شد.
به گزارش شمال نیوز به نقل ازفارس ، فرامرز نقيبي يكشنبهشب در يكصدو پنجاه و پنجمين جلسه شوراي شهر اظهار داشت: طرح و پروژه خيام در شهر ساري، يكي از پروژههايي است كه تملك آن حدود 100 ميليارد تومان اعتبار ميخواهد.
وي با اشاره به اينكه قرار شد حدود 66 درصد اين پول را شهرداري و بقيه را استانداري مازندران پرداخت كند افزود: شهرداري با اعتبار موجود توان تملك زمين براي اجراي طرح خيام را ندارد و براي بررسي بيشتر بايد با حضور شهردار به اين مسئله بايد پرداخته شود.
نقيبي از نحوه ارزانفروشي پاركينگ توسط شهرداري ساري انتقاد كرد و تصريح كرد: شهر ساري از اين حيث ارزانترين شهر مازندران است.
وي با اشاره به جلسههاي غيرمنظم كميسيونهاي تخصصي در شوراي شهر تصريح كرد: براي اين موضوع بايد فكري اساسي شود تا كار مردم و شورا به زمين نماند.
عضو شوراي شهر ساري از تصويب ساخت پل هوايي برقي در بلوار خزر ساري خبر داد و خاطرنشان كرد: تردد در اين مسير بهدليل مراجعه عمومي به مجتمع پزشكي طوبي بسيار زياد است.
وي با اشاره به پيشنهادي در مورد راهاندازي كميسيون ماده 100 در ناحيه 2 شهرداري ساري مخالفت اعضاي شوراي شهر را در مورد اين پيشنهاد شهرداري اعلام كرد.
نقيبي از عدم عمليات اجرايي شهر بازي در مركز استان توسط پيمانكار انتقاد كرد و بيان داشت: اگر سرمايهگذار نميتواند اين پروژه را آغاز كند، ساخت آن بايد در بودجه 88 شهرداري لحاظ شود و عمليات اجرايي آن توسط شورا و شهرداري از سر گرفته شود.
وي از نحوه عملكرد سازمانهاي وابسته مانند سازمان عمران شهرداري انتقاد كرد و تصريح كرد: با توجه به امكانات داده شده به اين سازمانها خدمات خوبي از اين سازمانها به مردم داده نميشود.
نقيبي يادآور شد: به همين دليل از اين پس نماينده شورا در سازمان عمران شهرداري نيستم.
سخنگوي شوراي شهر ساري نيز در اين جلسه با اشاره به پيشنهادي در مورد اطلاعرساني خدمات شورا از طريق رسانه ملي گفت: اطلاعرساني مربوط به زماني است كه خدمات خوب و بزرگي براي شهر صورت گرفته شود و در حال حاضر، هنوز كار بزرگي در مركز استان انجام نشده كه بخواهيم از طريق رسانه ملي و شركت سروش به بيان عملكرد بپردازيم.
جمال باقري از نحوه ترميم چالههاي شهر توسط شهرداري انتقاد كرد و اظهار داشت: در عمل ميبينم كه پول به شهرداري داده ميشود و ترميم جادهها و خيابانها بدون نظر فني و استاندارد لازم صورت ميگيرد.
وي اضافه كرد: اگر اين پولها كه به شهرداري داده ميشود، نظارت بيشتري صورت گيرد، بسياري از مشكلات شهري حل ميشود.
باقري خاطرنشان كرد: شهرداري وظيفه دارد بر نحوه ترميم جادهها نظارت كند تا پول بيتالمال به هدر نرود.